Tancar
14 Juny 2021
Escalada

'TOP 5' de la moianesa Rut Monsech en la Primera Prova de la Copa d'Europa Juvenil d'Escalada Esportiva en Dificultat

Aquest cap de setmana la moianesa Rut Monsech (Club Excursionista Alpicat) ha obtingut la 5ena posició (categoria sub-20) en la primera prova de la Copa Europa d'Escalada Juvenil en la modalitat de Dificultat.

'TOP 5'  de la moianesa Rut Monsech en la  Primera Prova de la Copa d'Europa Juvenil d'Escalada Esportiva en Dificultat
imstkletterzentrum--6770616.jpg

Aquest cap de setmana la moianesa Rut Monsech (Club Excursionista Alpicat) ha obtingut la 5ena posició (categoria sub-20) en la primera prova de la Copa Europa d'Escalada Juvenil en la modalitat de Dificultat, sent així el seu millor resultat internacional. L'escenari de la prova ha estat a la localitat tirolesa d'Imst (Àustria) .
Rut Monsech en la fase classificatòria obté la primera posició un cop realitzat les dues vies classificatòries, a la final també l'acompanya la catalana Aida Torres en 5ena posició. La final marcada per una via de llarga durada (22,5 metres) i resistència, constant i física fan que finalment Rut Monsech obtingui la 5 ena plaça a 10 moviments del TOP, mentres Aida Torres obté la desena plaça. Aquesta és la primera prova del circuit europeu juvenil d'escalada esportiva d'aquest estiu i que Rut Monsech en participarà en moltes d'aquestes proves. La propera Copa d'Europa Juvenil aquest cap de setmana vinent 19-20 de juny a la localitat de Ostermundingen (Suïssa) .

Escriu el teu comentari

Comentari