Tancar
14 Setembre 2022
Ciclisme BTT

2022 MOUNTAIN BIKE ELIMINATOR WORLD CHAMPIONSHIPS

La celebració dels Campionats del Món de Eliminator a Barcelona el proper 2 d’ octubre

2022 MOUNTAIN BIKE ELIMINATOR WORLD CHAMPIONSHIPS
Barcelona és una ciutat amb un esperit esportiu inqüestionable. I aquest 2022 tornarà a viure un dels esdeveniments esportius més importants i espectaculars del planeta. Després de tres anys sent seu de la Copa del Món UCI Mountain Bike Eliminator, aquest any serà el plató que guardonarà els millors ciclistes del planeta.

La muntanya màgica de Montjuïc és l'escenari on els ciclistes es batran per aconseguir el jersei que els corona com a millors del món. Barcelona compta amb tot allò necessari per ser una de les cites més espectaculars i seguides d'aquesta modalitat. Des del seu entorn únic, amb el marc incomparable i ideal per a l'MTB que és la muntanya de Montjuïc, en la capacitat organitzativa i imatge de ciutat activa.

El 2019 es va estrenar al calendari de la Copa del Món de BTT Eliminator i l'experiència va ser un èxit. Curses emocionants en què els millors especialistes del món, no paren de fer gaudir tot el públic. Adrenalina, explosivitat, tècnica, agressivitat, tàctica... tot entra en joc en aquests Campionats del Món!

Demà 15 de setembre, s'obriran les inscripcions a la web!

Escriu el teu comentari

Comentari