Tancar
Trail
26 Novembre 2023
Hotel Restaurant Mas de la Sala - Sallent

BELL RACE - CAMPIONAT MAQUI

BELL RACE - CAMPIONAT MAQUI
BELL RACE
10Km i 15Km
Sortida a les 10h de l’Hotel Mas de la Sala.
La cursa fundadora del Campionat Maqui, La marxa de muntanya té la sortida i arribada a les instal·lacions del Hotel Mas de la Sala a Sallent. La Bell Race es caracteritza per tenir en el punt més alt de la prova una campana, que tots els corredors/res han de fer tocar al passar per sota.

El recorregut és esplèndid, amb moltes zones de corriols.Circuit molt divertit i ràpid ideal per al corredor/a experimentat/da i el que s’inicia amb aquest tipus de curses de muntanya.

Actualment la Bell Race, passarà per la Sèquia de Manresa, eliminant trams de pista forestal (quedant només 2km), puja direcció el poblat Ibèric del Cogulló, per enfilar-se fins el punt més alt que és la muntanya de Sal del cogulló. tot seguit baixa cap a la riera del Mas de les Coves i marxa cap el Serrat d’Emprius i els voltants muntanya de Sal de Sallent. Una Bell Race, refundada, que torna als seus inicis: zones de corriols, trams de boscos típics del Bages, buscant zones de paisatge, trams de bones baixades i bones pujades.
Marcada amb cinta, però les indicacions justes. Cal córrer, mirar observar i orientar-se!

Més informació

+ Info:www.campionatmaqui.cat/cursa-bell-race