Tancar

Blog

Ràpid proteic vegà

Ràpid proteic vegà

Fàcil, ràpid, bo i només amb 3 ingredients! És ideal com a snack, recuperador, per esmorzar o com a postre!

VETERANS EN FORMA      -     Sebastià Catllà
19 Maig 2022
Veterans en forma

VETERANS EN FORMA - Sebastià Catllà

Parlarem amb veterans que practiquen esport de manera habitual, es mantenen plenament en forma i, fins i tot, competeixen en alt nivell. Estrenem secció amb el Sebastià Catllà, que als seus 51 anys continua guanyant títols.

LA REGIÓ D'AGULLES
19 Maig 2022
Racons de Montserrat

LA REGIÓ D'AGULLES

En aquesta entrega de Racons de Montserrat, no us parlaré d´un racó en concret, sinó de tota una regió, la Regió d´Agulles, una gran concentració de monòlits on gairebé es toquen uns amb els altres.

ENTRENAMENT EN PUJADA

ENTRENAMENT EN PUJADA

Incorporar sèries en pujada proporciona nombrosos beneficis, i és un tipus d’entrenament sovint oblidat pels atletes que preparen curses en pla o asfalt.

RAID MAQUI 2022
16 Maig 2022
Ciclisme BTT

RAID MAQUI 2022

El 21 maig de 2022 torna una de les proves més tècniques i dures del calendari esportiu de MTB, amb 140km i 3.800m de desnivell positiu.

100 Km de Santander 11/06/22

100 Km de Santander 11/06/22

Parlem amb Manel Deli, atleta de l’Avinent Manresa i actual campió d’Espanya dels 100Km. en ruta, que intentarà revalidar el títol obtingut l’any passat, el pròxim mes de juny.

Ragna Debats & Pere Aurell
11 Maig 2022
Entrevista

Ragna Debats & Pere Aurell

El desembre del 2019 van iniciar un viatge esportiu i familiar per tot el món, amb la intenció de visitar els set continents i córrer, en cada un d’ells, una cursa de muntanya de màxim nivell

EL COLL D'EN XANDRI
01 Març 2022
Racons de Montserrat

EL COLL D'EN XANDRI

El Coll d´en Xandri es troba al mig del camí que travessa els Frares, sent com una petita plaça que separa tres clàssiques agulles, El Bisbe, El Lloro i la Monja (aquesta, escalada per primera vegada per Andreu Xandri el novembre del 1933).

DESCOBRIM LA VALL DE CASTELLBÒ
01 Març 2022
Dormint sobre rodes

DESCOBRIM LA VALL DE CASTELLBÒ

Ens desplacem fins la vall de Castellbò per viure una autèntica experiència sobre rodes en un paratge de boscos centenaris on es troba l’estació d’esquí de fons pionera a Catalunya.

LA SÉQUIA DE MANRESA, ON L’AIGUA  ÉS EL CAMÍ
01 Març 2022
Excursions

LA SÉQUIA DE MANRESA, ON L’AIGUA ÉS EL CAMÍ

Cada any per aquestes dates s’organitza la Transéquia, un esdeveniment esportiu, patrimonial i cultural que porta a resseguir el canal medieval a milers de persones. Però la Séquia es pot recórrer tot l’any per descobrir-ne els colors...

Vols rebre el newsletter
de la revista?

Accepto rebre el Newsletter i la política de privacitat.