Tancar

Blog

MAL D’ESQUENA, COM EM POT AJUDAR  L’EXERCICI?

MAL D’ESQUENA, COM EM POT AJUDAR L’EXERCICI?

Columna estable, esquena saludable. El mal d’esquena és una realitat que va creixent amb el temps, i l’edat ja no sembla ser l’únic factor determinant.

Aleix Sellarés
02 Març 2023
Entrevista

Aleix Sellarés

El navarclí de l’equip Rayoteam va aconseguir tres medalles d’or (cat.30/34) als darrers Campionats Europeus de Triatló Multiesport de Bilbao-Bizkaia en duatló Sprint , duatló cross i triatló cross.

Ferran Costa Pinazo
19 Gener 2023
Futbol

Ferran Costa Pinazo

Tècnic i director esportiu del primer equip masculí del CE Manresa

Pere Balcells Prat
19 Gener 2023
Veterans en forma

Pere Balcells Prat

El santpedorenc nascut a Olot, Pere Balcells, amb 65 anys, es va proclamar campió del món en la seva categoria d’edat de 100 metres braça, amb un temps d’ 1’18,49”

L’impacte de  la salut dental  en l’esport

L’impacte de la salut dental en l’esport

La salut dental i l’esport estan més relacionats del que sembla, una mala salut bucodental pot afectar molt negativament a les activitats esportives; rendiment deficient, males recuperacions i fins i tot lesions.

L’ALIMENTACIÓ EN  ESPORTS D’AIGUA

L’ALIMENTACIÓ EN ESPORTS D’AIGUA

La natació sincronitzada, el waterpolo o la natació en aigües obertes, s’hi dediquen moltes hores i per tant, el desgast físic i la fatiga són enormes.

EXERCICI FÍSIC I ENTRENAMENT COM A  POLIPÍNDOLA

EXERCICI FÍSIC I ENTRENAMENT COM A POLIPÍNDOLA

Podria ser l’entrenament personalitzat una autèntica “polipíndola”, la més preventiva, efectiva i amb menys efectes secundaris negatius ? Doncs, Sí!

COM PUC MILLORAR LA MEVA TÈCNICA?
19 Gener 2023
Natació

COM PUC MILLORAR LA MEVA TÈCNICA?

Una remada eficient és clau per millorar qualsevol dels estils de natació, tant en persones que practiquen aquest esport de manera competitiva, com en qualsevol persona que nedi per afició.

TUC DE MOLIÈRES CIRCULAR AMB ESQUÍS
19 Gener 2023
Excursions

TUC DE MOLIÈRES CIRCULAR AMB ESQUÍS

Inclòs dins la llista dels 100 cims de la FEEC. Sobresurt a les capçaleres de les valls de Molières (Val d’Aran) i l’Escaleta (Alt Éssera), a cavall entre el Pirineu català i l’aragonès.

SURT A  CÓRRER AMB  SEGURETAT I  SALUT

SURT A CÓRRER AMB SEGURETAT I SALUT

Conèixer la teva petjada, és conèixer com et mous. Entrevistem al podòleg d’Inmoovs Pol Selva, especialista en biomecànica esportiva.

Vols rebre el newsletter
de la revista?

Accepto rebre el Newsletter i la política de privacitat.