Tancar

Blog

ENTRENAMENT  PERSONAL I  ACTIVACIÓ  NEUROMUSCULAR
06 Setembre 2023
Salut i rendiment esportiu

ENTRENAMENT PERSONAL I ACTIVACIÓ NEUROMUSCULAR

Tècnica basada en la biomecànica que avalua i corregeix els desequilibris musculars, millora la comunicació neuromuscular i optimitza la seva funció.

L’ENTRENAMENT CREUAT
06 Setembre 2023
Salut i rendiment esportiu

L’ENTRENAMENT CREUAT

L’entrenament creuat consisteix en la combinació d’una modalitat esportiva principal i una activitat física paral·lela per obtenir millores en el rendiment de l’esportista.

PARLEM-NE PARLEM-NOS

PARLEM-NE PARLEM-NOS

Comptar amb un psicòleg de l’esport és igual d’important que disposar d’un preparador físic. Un treballa les variables físiques i, l’altre, les psicològiques. És clar que per rendir bé es necessiten les dues.

EXISTEIX UN ALT RISC DE  LESIONAR-SE QUAN NO HI HA UNA FORMACIÓ EN L’ESPORT QUE ES PRACTICA

EXISTEIX UN ALT RISC DE LESIONAR-SE QUAN NO HI HA UNA FORMACIÓ EN L’ESPORT QUE ES PRACTICA

“Estem operant a pacients molt joves i suposarà un gran repte veure la seva evolució i analitzar com poden tornar a practicar esport sense recaigudes.

PER QUÈ ENTRENAR LES HABILITATS VISUALS COGNITIVES?

PER QUÈ ENTRENAR LES HABILITATS VISUALS COGNITIVES?

Aquesta tècnica es centra en millorar la percepció visual, la visió perifèrica, la resposta de reacció, l’anticipació i la concentració en l’esport.

ELS MISTERIS DEL CORE

ELS MISTERIS DEL CORE

El terme “CORE” va aparéixer el 1989 als EEUU quan el Sr. Bergmark va parlar de la importància de l’entrenament del “nucli” del cos, referint-se específicament a la regió lumbopèlvica.

MAL D’ESQUENA, COM EM POT AJUDAR  L’EXERCICI?

MAL D’ESQUENA, COM EM POT AJUDAR L’EXERCICI?

Columna estable, esquena saludable. El mal d’esquena és una realitat que va creixent amb el temps, i l’edat ja no sembla ser l’únic factor determinant.

L’impacte de  la salut dental  en l’esport

L’impacte de la salut dental en l’esport

La salut dental i l’esport estan més relacionats del que sembla, una mala salut bucodental pot afectar molt negativament a les activitats esportives; rendiment deficient, males recuperacions i fins i tot lesions.

L’ALIMENTACIÓ EN  ESPORTS D’AIGUA

L’ALIMENTACIÓ EN ESPORTS D’AIGUA

La natació sincronitzada, el waterpolo o la natació en aigües obertes, s’hi dediquen moltes hores i per tant, el desgast físic i la fatiga són enormes.

EXERCICI FÍSIC I ENTRENAMENT COM A  POLIPÍNDOLA

EXERCICI FÍSIC I ENTRENAMENT COM A POLIPÍNDOLA

Podria ser l’entrenament personalitzat una autèntica “polipíndola”, la més preventiva, efectiva i amb menys efectes secundaris negatius ? Doncs, Sí!

Vols rebre el newsletter
de la revista?

Accepto rebre el Newsletter i la política de privacitat.