Tancar

Blog

PENSAR A TOTA VELOCITAT

PENSAR A TOTA VELOCITAT

En els esports de motor la velocitat i les reaccions de la moto provoquen en els pilots la necessitat constant d’adaptar-se a les sensacions que tenen, però una immensa majoria de la feina ve donada per l’anticipació amb la que poden actuar

DEJUNI INTERMITENT

DEJUNI INTERMITENT

En termes mèdics, un dejuni es considera a partir de 16 hores sense ingerir cap aliment per voluntat pròpia. Segurament que algun dia, després d’un dinar abundant i/o copiós, no has menjat res més fins l’endemà al matí. O bé, algun dia se

DIAFRAGMA El múscul de la vida

DIAFRAGMA El múscul de la vida

En aquests temps de pandèmia, crec que iniciar un text amb aquest títol és una manera de projectar un missatge d’empenta i esperança per continuar endavant, ànims!

DESCONFINAMENT SENSE EFECTE REBOT

DESCONFINAMENT SENSE EFECTE REBOT

Per molt que ens hàgim estat entrenant a casa fent “rodillos”, sèries, HIIT’s, escales amunt i avall, exercicis de força, ioga,… no és el mateix que fer-ho a l’aire lliure, sobretot els esports de resistència com ara córrer i pedalar.

COM MANTENIR LA FORMA FISICA EN CONFINAMENT

COM MANTENIR LA FORMA FISICA EN CONFINAMENT

En una situació de confinament com l'actual, l’esportista és pregunta, per què estic frustrat? Em trobo bé no tinc dret a queixar-me... Doncs si que tenim dret a queixar-nos, s’han anul·lat les temporades esportives

La vitamina del sol

La vitamina del sol

Segur que saps que el sol és beneficiós per a moltes coses: ens alegra el dia, ens apuja els ànims, ens convida a sortir de casa, ens dóna un color bronzejat a la pell,… Si et dic que la vitamina D és molt important, potser et quedaràs igual

EL SECRET PER ACCELERAR EL NOSTRE METABOLISME

EL SECRET PER ACCELERAR EL NOSTRE METABOLISME

T’agradaria accelerar el metabolisme per perdre pes o per cremar més greixos? O t’agradaria activar el metabolisme de manera saludable, és a dir, que funcioni proporcionant-te més energia? Activa el teu greix marró i els teus mitocondris!

COM LA MENT ENS POT AJUDAR A  ASSOLIR ELS NOSTRES REPTES

COM LA MENT ENS POT AJUDAR A ASSOLIR ELS NOSTRES REPTES

Que la ment ens condiciona el nostre rendiment no és cap secret i la psicologia de l’esport ens ajuda a controlar tots els processos mentals que influeixen a mantenir o maximitzar els nostres entrenaments i el rendiment en les competicions.

EL DEBAT INFINIT SOBRE LA VITAMINA B12

EL DEBAT INFINIT SOBRE LA VITAMINA B12

Has sentit a dir alguna vegada que si no menges carn, et faltarà vitamina B12? O que els vegetarians i vegans s’han de suplementar la vitamina B12? Per què és tan important aquesta vitamina?

VIDA ACTIVA I SALUDABLE EL TEU ESTIL DE VIDA
10 Desembre 2019
Salut i rendiment esportiu

VIDA ACTIVA I SALUDABLE EL TEU ESTIL DE VIDA

Portar un estil de vida activa i saludable és molt més senzill del que ens pensem si tenim com a objectiu cuidar el nostre cos, en lloc del nostre físic.

Vols rebre el newsletter
de la revista?

Accepto rebre el Newsletter i la política de privacitat.