Tancar
BTT i trail
02 Octubre 2022
Fonts de Montjuïc - Barcelona

CAMPIONATS DEL MÓN BTT ELIMINATOR

CAMPIONATS DEL MÓN BTT ELIMINATOR
Barcelona és una ciutat amb un esperit esportiu inqüestionable. I aquest 2022 tornarà a viure un dels esdeveniments esportius més importants i espectaculars del planeta. Després de tres anys sent seu de la Copa del Món UCI Mountain Bike Eliminator, aquest any serà el plató que guardonarà els millors ciclistes del planeta.

La muntanya màgica de Montjuïc és l'escenari on els ciclistes es batran per aconseguir el jersei que els corona com a millors del món. Barcelona compta amb tot allò necessari per ser una de les cites més espectaculars i seguides d'aquesta modalitat. Des del seu entorn únic, amb el marc incomparable i ideal per a l'MTB que és la muntanya de Montjuïc, en la capacitat organitzativa i imatge de ciutat activa.

El 2019 es va estrenar al calendari de la Copa del Món de BTT Eliminator i l'experiència va ser un èxit. Curses emocionants en què els millors especialistes del món, no paren de fer gaudir tot el públic. Adrenalina, explosivitat, tècnica, agressivitat, tàctica... tot entra en joc en aquests Campionats del Món!

El 15 de setembre s'obriran les inscripcions a la web.

El Down Urban Barcelona crearà una jornada plena d´espectacle ciclista

No és habitual veure els especialistes del descens fora de l'ambient habitual, baixant per les escales i els obsacles. Però Montjuïc ja és un clàssic, tornant a ser testimoni d'aquesta prova. Una de les més espectaculars que es pugui veure a Barcelona durant tot l?any.

Aquest és un esdeveniment molt limitat, només 80 riders tindran el privilegi de participar en aquest espectacle excepcional envoltats de milers d´apassionats seguidors que els animin contínuament durant el desenvolupament de les dues mànegues, i que aquest 2022 tindrà puntuació UCI C2.

Aconseguir que les competicions de Mountain Bike es disputin als paratges urbans més espectaculars és un dels objectius de la BTT Eliminator i el descens urbà. I és que la BTT habitualment només es pot gaudir a la muntanya i el 2 d'octubre se'n podrà gaudir al centre de Barcelona.

Horaris:

DUB

09:00h-10:00h Entrenaments
10:30h Primera mànega
11:30h Segona mànega
12:00h Lliurament de premis

CAMPIONATS DEL MÓN UCI BTT ELIMINATOR

14:00h - 14:30h Entrenaments
14:35h - 14:45h Time trail women
14:45h - 15:00h Time trail men
15:00h - 15:20h Open training
15:30h - 17:10h Finals
17:15h Lliurament de premis.

El millor espectacle ciclista espera a Montjuïc el 2 d'octubre!

Més informació

Tota la informació a www.cyclingweekbarcelona.com