Tancar
02 Març 2021
Altres continguts

CIRCUITS ESPORTIUS DEL BAGES

Activitat oberta des del 26 de febrer fins al 15 de març, on posem a disposició de tothom sis circuits d’entre 5 i 10 km pels voltants de les poblacions de Sallent, Santpedor, Sant Fruitós de Bages, Calders, Sant Joan de Vilatorrada ...

CIRCUITS ESPORTIUS DEL BAGES
Donada la situació actual en la qual ens trobem, reinventar-se i adaptar-se són dues paraules que han passat a formar part del nostre diccionari més que mai. Per això, des del Consell Esportiu del Bages no hem volgut aturar-nos i hem seguit endavant amb les activitats esportives fent un rentat de cara al Cros Escolar que s’havia fet any rere any.
Enguany la nova proposta són els Circuits Esportius del Bages, una activitat oberta des del 26 de febrer fins al 15 de març, on posem a disposició de tothom sis circuits d’entre 5 i 10 km pels voltants de les poblacions de Sallent, Santpedor, Sant Fruitós de Bages, Calders, Sant Joan de Vilatorrada i Sant Vicenç de Castellet. Els recorreguts són aptes per a tothom i estan degudament senyalitzats amb fletxes i cintes perquè sigui fàcil seguir el track, que es podrà descarregar escanejant els codis QR dels cartells informatius de cada un dels pobles via Wikiloc o participant a través de l’app Strava. Tots els circuits contenen un punt emblemàtic on realitzar una fotografia per compartir a les xarxes socials amb el hashtag #BagesActiu i etiquetar a @consell_esportiu_bages i l’ajuntament en concret de la població on s’està realitzant el circuit.
Ja que volem que participi tanta gent com sigui possible, aprofitem per fer una crida a la responsabilitat individual i demanem el respecte de les indicacions donades pel PROCICAT en referència a les mesures de seguretat de distàncies, grups bombolla i l’ús de la mascareta en el transcurs de l’activitat. Així doncs, al ser una jornada esportiva a l’aire lliure, ha de prevaldre el civisme i el respecte per l’entorn, les senyalitzacions, els veïns i veïnes i els vianants o esportistes que realitzin els circuits.

Escriu el teu comentari

Comentari