Tancar
17 Juliol 2019
Atletisme/ Running/ Trail

CÓRRER SENSE POR

'Córrer sense por', el repte esportiu i solidari de la Judit Franch i el Pau Ventura. La Judit Franch i el Pau Ventura tenen un repte: travessar corrent el Berguedà els dies 26 i 27 de juliol de 2019. Començaran

CÓRRER SENSE POR
'Córrer sense por', el repte esportiu i solidari de la Judit Franch i el Pau Ventura.

La Judit Franch i el Pau Ventura tenen un repte: travessar corrent el Berguedà els dies 26 i 27 de juliol de 2019. Començaran a córrer divendres 26 de juliol, a les 12 del migdia, a l’Ametlla de Merola i, d’una sola tirada i sense por, amb un recorregut marcat per sis trams, travessaran els boscos i les muntanyes de la comarca. Passaran per Olvan, Vilada, La Nou de Berguedà, Saldes, el Comabona, arribaran fins a Bagà i, el dissabte 27 de juliol al migdia, coronaran el Niu d’Àliga. En total són 106,20 quilòmetres i 6.240 metres de desnivell positiu, recorregut que preveuen assolir en 24 hores el darrer cap de setmana de juliol.

Aquesta fita esportiva del Pau i la Judit és alhora un repte solidari: amb aquesta iniciativa sense precedents a la comarca del Berguedà volen aconseguir diners per l’associació ‘Sense por’, una entitat sense ànim de lucre que va ser creada a Puig-Reig per un grup d’amigues per tal de recollir diners per l’edició 2018 de ‘La Marató de TV3’, dedicada al càncer, per la qual van recaptar més de 10.000€. Capitanejades per l’Anna Altimiras i gràcies al l’èxit de les activitats realitzades, han decidit quedar-se i continuar treballant per reunir fons per contribuir en la lluita contra el càncer. Tots els beneficis obtinguts a través del repte ‘Córrer sense por’ de la Judit Franch i el Pau Ventura, aniran destinats íntegrament a la causa. En concret, una part dels beneficis aniran destinats a ajudar econòmicament a la família d’un infant del Berguedà que pateix càncer i que ha de realitzar el tractament a l’estranger. La resta de guanys serviran per seguir finançant els tatuatges oncològics gratuïts per a dones que han estat sotmeses a una mastectomia.

Els dos esportistes berguedans conviden a tothom qui ho vulgui a implicar-se en el seu bon propòsit, ja sigui acompanyant-los corrent en algun dels 6 trams del recorregut, col·laborant en els diferents punts d’avituallament, anant-los a animar al llarg del camí, comprant la samarreta tècnica creada expressament pel repte ‘Córrer sense por’ o bé fent un donatiu a l’associació a través del número de compte de 'Sense por', ES53 0182 1965 1802 0168 0855. Si en voleu saber més, podeu visitar la web www.sensepor.cat.

correr-sense-por_araesport_2--1914130.jpg

Escriu el teu comentari

Comentari