Tancar
19 Març 2019
Ciclisme BTT

Escola de ciclisme del Bages

PORTES OBERTES BIKEKIDS, la primera escola de ciclisme del Bages fa una jornada de portes obertes aquest diumenge dia 24 a partir de les 10 del matí al circuit que té al polígon dels Trullols. Apr

Escola de ciclisme del Bages
BIKEKIDS, la primera escola de ciclisme del Bages fa una jornada de portes obertes aquest diumenge dia 24 a partir de les 10 del matí al circuit que té al polígon dels Trullols. Aprofitant la jornada es fa la inauguració del nou circuit de biketrial que s'ha fet pels alumnes de l'escola, un circuit molt complert on es podria fer alguna competició de nivell estatal pel bon nivell de les zones.
Durant la jornada es faran diferents activitats per nens i famílies, a les 10 del matí es fa una sortida amb bicicleta de mtb familiar, durada una hora i mitja, després es farà un avituallament al circuit, es faran exhibicions de biketrial i els nens podran provar el circuit d'equilibri, el de bicicleta de muntanya i del de biketrial amb els nostres monitors. Cap al migdia es finalitzarà la jornada.
Bikekids porta ja més de quatre temporades funcionant com a escola de ciclisme, fent activitats extraescolars a diferents escoles del Bages i al circuit propi, fomentant el joc per als nens i la diversió sempre relacionat amb l'esport i la bicicleta.
Aquest any s'ha incorporat de la mà de Pablo Adame, expert i professional de biketrial, el circuit de biketrial així podem oferir una modalitat molt interessant per als nens i que cada vegada té més adeptes a la comarca.
Bikekids club ciclista del Bages realitza tot això gràcies a la col.col·laboració de Grup Cube, Feliu consultors i de la mà de Tbelles Team.

Escriu el teu comentari

Comentari