Tancar
ESTEVE CAMPS PALMÉS

ESTEVE CAMPS PALMÉS

Manresa

On lineOn line

Instal·lacions pròpiesInstal·lacions pròpies

Entrenador, amant de l'Activitat Física i l'Esport.
Nº de col·legiat: 61693

Tota la vida vinculat a l'activitat física i l'esport, 20 anys com a entrenador. Professionalment m'he dedicat al fitness, mentre ho he compaginat amb la pràctica d'esports i la competició. Els inicis van ser amb Mountain Bike, després els triatlons i els últims anys les curses de muntanya i les curses d'ultra distància, ara anomenades Ultra Trails.

Ja de ben petit, amb el meu pare vam pujar un grapat de cims del Pirineu català i amb 10 anys vaig fer el meu primer 3.000 pujant la Pica d'Estats. L'esquí la bicicleta i els esports d'aventura en general, sempre han estat el meu gran hobby i la meva passió.

T'ajudo a treballar qualsevol repte esportiu que et proposis, et preparo per afrontar els objectius competitius de tota una temporada. L'entrenament s'adapta a qualsevol nivell esportiu i d'exigència, com també en quant a disponibilitat horària.

Si vols millorar la teva condició física, perdre pes, adquirir hàbits esportius...No cal que et proposis fer una marató, qualsevol que sigui el teu objectiu hi té cabuda.

Preparació física per empreses A través d'un programa avançat d'activitat física oferim sol·lucions a mida per a incorporar el benestar com a filosofia de vida en l'àmbit corporatiu. Classes a mida per a mantenir als treballadors de qualsevol empresa en forma, perquè "un equip de treballadors en forma és un requisit essencial per a l'èxit de l'empresa"

L'Entrenament Personal és un servei exclusiu dirigit a satisfer unes necessitats i objectius concrets mitjançant l'exercici físic i l'adquisició d'uns hàbits de vida sans.

Alguns dels objectius poden ser:
- Millorar condició física.
- Readaptació de lesions.
- Disminució o augment de pes corporal.
- Alt rendiment esportiu.

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (INEFC bcn)
Diplomático Mestre d'Educació Física (UDL Lleida)
Entrenador Personal (Ejercicio del Consejo Americano)
Tècnic en Fitness i Especialista Entrenament Compensatori i Pilates

up_salomonultrapirineu_19--3209897.jpg

esteve_camps_1--7504602.jpg

Comença a entrenar!

Emplena aquest formulari amb les teves dades si vols demanar més informació de l’entrenament amb ESTEVE CAMPS PALMÉS