Tancar
13 Juliol 2021
Escalada

Guillem Monsech es proclama Campió de Catalunya d'Escalada en Bloc

Guillem Monsech va demostrar ser l’escalador més polivalent adaptant-se a tots els estils proposats i sent l’únic competidor en encadenar els 4 blocs creats

Guillem Monsech es proclama Campió de Catalunya d'Escalada en Bloc
La Sala Ingravita d’Igualada va acollir el passat dissabte el Campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc on Guillem Monsech del Club Excurcionista Alpicat va ser el vencedor en la categoria absoluta.

Les semifinals van estar marcades per blocs força durs i físics i l’escalador osonenc Pol Roca va ser el més fort en la ronda classificatòria, obtenint un total de 3Tops de 5 possibles. Per la seva banda Guillem Monsech va passar a les finals en segona posició gràcies a encadenar 2 dels 5 Tops.

En les finals els blocs proposats oferien estils variats i diferents, amb alguns més enfocats en l’equilibri, la coordinació, l’escalada en desplom o en passos dinàmics. Guillem Monsech va demostrar ser l’escalador més polivalent adaptant-se a tots els estils proposats i sent l’únic competidor en encadenar els 4 blocs creats, Pol Roca i Pau Galofré van tancar el podi amb un total de 3 Tops de 4 i 2 de 4 respectivament.

La setmana anterior Monsech també havia disputat, amb la selecció espanyola, la segona prova de la Copa del Món d’escalada de Dificultat a Villars (Suïssa) on va ser el millor en les finals.

Escriu el teu comentari

Comentari