Tancar
13 Desembre 2023
Atletisme/ Running/ Trail

L’ULTRA TRAIL BARCELONA JA TÉ DATA: 23 DE MARÇ 2024

L' onzena edició tindrà nova seu, Sant Fruitós de Bages

L’ULTRA TRAIL BARCELONA JA TÉ DATA: 23 DE MARÇ 2024
Ultra Trail Barcelona by Atlàntida 2024.

Les inscripcions estan obertes a ultratrailbcn.com

L'onzena edició de la prova tindrà nova seu, la localitat de Sant Fruitós de Bages acollirà l’Ultra Trail Barcelona by Atlàntida el 23 de març de 2024. La col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i Ocisport ho han fet possible.

L’Ultra Trail Barcelona manté la seva tradició fent una nova aposta pel descobriment i la proximitat, amb una proposta a final de l'hivern i en un entorn natural encara per descobrir per a molts. Els Serrats del Bages configuren un espai natural privilegiat, a cavall del Bages i el Moianès, que sorprendrà a molts pel seu formidable patrimoni natural i cultural de boscos, rieres i torrents esquitxats de castells, ermites i fonts. I tot això, a l'epicentre de la província de Barcelona.

L'edició del 2024 tindrà les habituals quatre distàncies: 58km amb 2100m+, 37km amb 1200m+, 21km amb 495m+, 11km amb 332m+ que asseguren que tots els esportistes de muntanya trobaran la seva motivació particular. Com a novetat, les distàncies més llargues permetran la participació d’equips de relleus, incorporant a les emocions habituals, el factor de treball en equip, pensant en la participació de clubs, empreses i grups d’amics que vulguin viure una experiència diferent. A més, la marxa popular no competitiva serà una activitat de caràcter participatiu i familiar que contribuirà a fer que el proper 23 de març es visqui una gran festa de l'esport a l'aire lliure.

La UTBCN és un clàssic del calendari del Trail, que ha vist triomfar des del 2011 esportistes de primer nivell internacional com Pau Capell, Emma Roca, Lluís Alberto Hernando, Fernanda Maciel, Sheila Avilés, Ragna Debats, Pere Aurell o Roberto Heras.
Escriu el teu comentari

Comentari