Tancar
31 Agost 2020
Clubs Esportius

BONA SALUT DE L'HOQUEI PATINS AL BAGES

Els tres clubs treballen incansablement perquè arreli amb totes les forces i perquè, mitjançant el patí i l’stick, creixin noves fornades de jugadores i jugadors.

BONA SALUT DE L'HOQUEI PATINS AL BAGES
El Club Hoquei Castellet, va ser fundat l’any 1982. És uns dels clubs amb més història de la comarca del Bages, amb gairabé 40 anys de vida, i ha esdevingut un referent en el teixit esportiu català transmetent els valors que impliquen formar part d’un club i el joc en equip.

El Club Hoquei Castellet, ha generat talent suficient per deixar una bona empremta en l’hoquei a nivell estatal, amb jugadors com Maiol i Marçal Giralt, els quals van assolir el somni d’estar diverses temporades a l’OK Lliga. El planter femení també ha donat jugadores de primer nivell, entre les quals hi ha l’Alba Ambròs, la Paula García, l’Aida Mas i la Sara Céspedes (portera), que actualment estan en equips de l’Ok Lliga.
hoquei_castellet_araesport_web--736065.jpg
El Club Hoquei Castellet, a dia d’avui, està vivint una època dolça i gaudeix d’un equip a la categoria de 1ª Catalana, que és un referent per als més petits, a més de fer gaudir al públic assistent setmana rere setmana, de partits d’hoquei de nivell i intensitat vibrants.

Aquest any, tot i la pandèmia que ens afecta, és un any molt il·lusionant per a nosaltres, ja que s’ha afegit gent nova a la junta, i s’ha aconseguit passar de 4 equips la temporada 19/20 a 7 equips per a la propera temporada 20/21. Amb aquests canvis, s’ha integrat la figura del coordinador esportiu, amb l’objectiu de professionalitzar i metoditzar els entrenaments, per intentar incrementar el nivell competitiu, vetllant sempre pel benestar emocional dels jugadors i fomentant l’aprenentatge dels valors bàsics i necessaris per poder practicar un esport d’equip, vitals per a la cohesió del grup i l’assoliment d’objectius.

La temporada 20-21 comptarem amb els següents equips: Escola, Prebenjamí A, Prebenjamí B, Benjamí A, Benjamí B, FEM-15, Sènior FEM i 1ª Catalana.

Un dels nostres objectius principals és augmentar el sentiment de club, aprofitant que tenim un equip a 1ª Catalana i potenciar clarament l’escola, per tenir un bon planter de jugadors i assegurar el futur de l’hoquei a Sant Vicenç de Castellet i també al Bages, ja que molts jugadors acaben passant d’un club a l’altre entre els tres que, tenim la sort, existeixen a la nostra comarca.

Així doncs, us animem a gaudir d’aquest esport tant intens que, si teniu la sort de poder-lo practicar, no oblidareu mai l’experiència. Patinem plegats?
CONTACTE: castellethoquei@gmail.com Telèfon: 660 490 010

El Club Hoquei Navarcles va nèixer l’any 1982 i al llarg dels seus 38 anys d’història ha vist crèixer la seva base i els seus equips. Actualment compta amb 50 jugadors i jugadores.

El nostre Club Hoquei Navarcles, cap als anys noranta, va viure una època dolça ja que vam estar una temporada a 1a Divisió Catalana, tant l’equip masculí ( amb Carles Carné, Marc Miralles, Jaume Font (Pirulo), Genís Brunet, Albert (Torete) i Albert Canovas); com el femení (amb Olga Guerrero, Ainoa Juneny, Susana, Arantxa i Lorena Lopez, Sara i Cristina Gangonells i Ivete Soler). Fou el mateix any en que equips de categories base van participar al campionat de Catalunya i a la Copa de la Federació.

Alguns dels jugadors més destacats del nostre club: Daniel Viso, Carles Carné, Juli García, Kevin Fernández, Sasha Viladés, Ivet Sole, Oscar Parga, Laia Arch.

Des del 2017 comptem amb Gaby Cairo en l’equip tècnic i aquesta temporada ocuparà el lloc de coordinador esportiu. Pels qui no el conegueu, fou un dels millors jugadors d’hoquei del món. Va jugar amb el CE Noia, el Reus Deportiu i el Futbol Club Barcelona, on va aconseguir 5 Copes d’Europa, 5 Supercopes d’Europa, 8 Lligues i 4 Copes del Rei entre altres títols, després de defensar la samarreta blaugrana durant un total d’onze temporades.
Amb la selecció nacional de l’Argentina va ser Campió Olímpic el 1992 i dues vegades campió del món.
navarcels_hoquei_araesport_web--8154043.jpg
Actualment el CH Navarcles compta amb 7 equips: Escoleta (mixt), Prebenjamí (mixt)
Benjamí (mixt), Aleví (mixt), Infantil (mixt). La nostra voluntat és consolidar-los i crear una bona base de jugadors i jugadores.

També volem fer créixer la nostra Escoleta, que obrim als nens i nenes més petits del poble i comarca, tot fomentant aquest esport que tants bons moments ens fa viure.
CONTACTE: hoqueinavarcles.com Telèfon: 679 808 393 / 639 275 833

El Club Patí Manresa va néixer el desembre de 2004 a la modesta pista del barri de la Font dels Capellans, amb l’objectiu de reintroduir l’hoquei patins a Manresa després de l’enyorada etapa a les piscines. Oficialment es va constituir l’abril del 2005 i, després d’una crida a la premsa local, vam fer la primera temporada el 2005-2006 amb un únic equip benjamí. Actualment, després de 15 anys, som al pavelló del Pujolet i estem presents a totes les categories de la competició federativa.

El projecte del Club Patí Manresa (CPM) es basa en la formació, la competició i els valors. 
Al CPM la formació comença a l’escoleta, amb infants de 3 a 7 anys, per iniciar-se en el patinatge i el control del patí, aspecte fonamental per poder competir. A l’escoleta els nens s’ho passen bé aprenent a patinar tot jugant, per entrar a formar part dels equips amb una bona base. L’escoleta és essencial per nodrir els equips que competeixen en les diferents categories. 
club_hoquei_manresa_araesport--2929114.jpg
La formació ens dona pas a la competició, al treball, l’esforç, la superació. El nostre lema és ENTRENA FORT, JUGA MÉS FORT.

El CPM compta per a la temporada vinent amb un total de 90 esportistes distribuïts en 12 equips: 9 que competiran en totes les categories mixtes (des de minis fins a júnior), un sènior masculí i dos equips femenins, el sènior i el FEM 15.
 
I perquè un club és fet, també, de valors, treballem l’esportivitat, el respecte, la cooperació i la perseverança. Comptem amb una important massa social que fa funcionar tot l’engranatge i gràcies a la implicació de les famílies podem fer realitat activitats com el Lacetans 3x3, torneig que organitzem anualment, en col·laboració amb la Marató de TV3, per tal d’ajuntar la diversió del format reduït de joc i la cara més solidària del món de l’hoquei.

En el camp de l’excel·lència esportiva, el CPM ha traspassat les fronteres locals amb figures com en David Navarro i la Queralt del Àguila, que han arribat a l’hoquei d’elit. En David Navarro es va proclamar campió d’Espanya júnior amb el CP Manlleu l’any 2017 i campió de Catalunya el 2018 i ha jugat a l’OK Lliga Plata amb el mateix equip la temporada passada. La Queralt del Àguila debutarà la pròxima temporada a l’OK Lliga amb l’Igualada Femení Hoquei Club Patins.

Per a la propera temporada esperem consolidar els equips sènior, augmentar els jugadors i jugadores de base i millorar la nostra competitivitat. 

Tot el que som és gràcies a l’esforç de cadascuna de les persones que, des de l’inici, han passat pel Club; l’empremta de totes hi és present i tot el que siguem dependrà de la força del col·lectiu.
CONTACTE: www.clubpatimanresa.cat Telèfon: 619 26 52 84 (Adrià)

Articles publicats a l'ARAESPORT N.16

Escriu el teu comentari

Comentari