Tancar
17 Abril 2024
Atletisme/ Running/ Trail

La Mitja ViBa

Viu una experiència única! El 2 de juny es celebrarà la primera Edició d'un acte festiu que posa en valor tot allò que tenim al pla de Bages i vinculat a l'esport.

La Mitja ViBa
Mitja ViBa és un acte festiu que posa en valor tot allò que tenim al pla de Bages a un col·lectiu més vinculat al món de l'esport, que busca gaudir d'una experiència única, La mitja ViBa està inspirada en la marató Medoc de França, que es corre entre vinyes i es viu una jornada festiva.

La mitja ViBa té cinc pilars:
• Territori * Cellers * Gastronomia * Esport i Solidaritat

És una mitja marató no competitiva que es pot fer caminant o corrent.

Tens 6h per acabar-la, passarès per llocs emblemàtics de Manresa i rodalies. Cada 3´5 km hi ha un avituallament amb ambient diferent, música en directe, batucada, dj i on poder fer un tast de vi maridat amb una tapa.

El circuit:

Passa per la Seu, La Cova, Torre Santa Catarina, -primer avituallament-, baixa direcció a l'Oller del Mas -2n avituallament-, segueix pel celler Fargas Fargas direcció al Suaña, -3 avituallament-, direcció Gorg Blau i cap a la torre Pluja, -4rt avituallament- i s'encara el penúltim tram cap al celler del Collbaix -5è avituallament- i ja de baixada, cap al Nou Congost on hi ha la sortida i la meta i l'últim avituallament.

Mitja ViBa és a l'agenda de Manresa Ciutat Europea de l´Esport 2024 i serà una de les activitats de la Fira ViBa.


Més informació AQUÍ

Escriu el teu comentari

Comentari