Tancar
16 Juny 2022
Escalada

La moianesa Ruth Monsech guanya la primera prova de la Copa Espanya d'Escalada de Dificultat

L' escaladora del Club Excursionista Alpicat- FEEC guanya, en la categoria absoluta, la primera prova de la Copa Espanya d'escalada de Dificultat disputada a la Sala Indoorwall de Torrejón de Ardoz on va demostrar ser la millor.

La moianesa Ruth Monsech guanya la primera prova de la Copa Espanya d'Escalada de Dificultat
En la via final va aconseguir una insuperable puntuació de 49+ que li va donar l’or. La segona posició, amb una puntuació de 46+, va ser per Iziar Martínez (Federació Castella-Lleó) ; i la tercera, amb una puntuació de 31+, per a l' escaladora australiana Angie Scarth-Johnson.

Monsech ha començat la temporada amb bons resultats doncs és l'actual Campiona de Catalunya de Dificultat en categoria absoluta, d'aquest 2022. El passat cap de setmana 4 i 5 de juny, va aconseguí la medalla de bronze a la primera prova de la Copa d’Espanya d’escalada en bloc, prova disputada a Madrid. El podi el van completar, en segon lloc, la torellonenca Aida Torres i en primer lloc Iziar Martínez.

La 2a prova de la Copa de Bloc serà aquest cap de setmana vinent a Oviedo. Pròximament participarà en les tres primeres proves de la Copa del Món de Dificultat que es realitzaran a Innsbruck (Àustria), Villars (Suïssa) i Chamonix (França).

Escriu el teu comentari

Comentari