Tancar
02 Juny 2021
Waterpolo

9/06/21 Manresa: Partit històric entre les seleccions femenines de Catalunya i els Estats Units

Manresa serà capital mundial del waterpolo amb la inauguració de la denominació de les Piscines “Manel Estiarte Duocastella” i el partit històric entre les seleccions femenines de Catalunya i els Estats Units

9/06/21 Manresa: Partit històric entre les seleccions femenines de Catalunya i els Estats Units
El pròxim 9 de juny, Manresa serà capital mundial del waterpolo femení, amb un partit internacional de màxim nivell: la selecció nacional catalana, amb la majoria de les seves jugadores olímpiques, contra la bicampiona olímpica, la poderosa selecció Estats Units. Serà el FIBRACAT WOMEN’S WATER POLO CUP, amb motiu de la inauguració de la denominació de les Piscines Municipals de Manresa “Manel Estiarte Duocastella” i com a acte especial del centenari de la Federació Catalana de Natació, que tindrà lloc a les 18.00 hores. Just després de l’acte institucional d’inauguració es donarà inici al partit, en què les millors jugadores del mon es provaran en plena preparació per als pròxims jocs olímpics de Tokio.
Els detalls de l’acte i del partit s’han presentat aquest matí, en roda de premsa, des de l’Ajuntament de Manresa, amb l’alcalde de Manresa, Marc Aloy; la presidenta del Club Natació Minorisa, Montserrat Gomáriz; el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, i el seleccionador català, Nani Guiu. Hi ha assistit també Josep Olivet, CEO de FIBRACAT, empresa manresana operadora global de telecomunicacions i patrocinadora principal d’aquest partit.

Des del Club Natació Minorisa, es va impulsar la campanya perquè les piscines municipals de Manresa portessin en nom de Manel Estiarte Duocastella, el millor jugador de waterpolo de tots els temps, símbol universal del seu esport, del seu club originari, el Club Natació Manresa, i de la seva ciutat.
Després de rebre centenars d'adhesions de clubs, federacions i entitats d'arreu del món, el ple de l'ajuntament de Manresa ho va aprovar per unanimitat en una emotiva sessió el 17 de desembre del 2020. La pandèmia ha ajornat uns mesos la inauguració d'aquest nou nom per a les Piscines de Manresa, que el pròxim 9 de juny serà per fi una realitat.
Manresa, 2 de juny del 2021.

Escriu el teu comentari

Comentari