Política de privacitat

ARA ESPORT garanteix l'adopció de les mesures necessàries per gestionar les dades de l'usuari amb caràcter personal de conformitat amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 34/2002, de 11 de juliol, de Protecció de Dades. D'aquesta manera, les dades facilitades per l'usuari o comprador, així com el seu correu electrònic, seran afegits als fitxers de "usuaris" de ARA ESPORT amb l'únic fi de gestionar les seves comandes i realitzar campanyes comercials del seu possible interès (ofertes, promocions, descomptes, etc). Si l'usuari no desitja rebre aquesta informació comercial pot comunicar-ho a info@araesport.cat i serà donat de baixa immediatament com a destinatari d'aquest tipus d'informació.
Totes les comunicacions privades entre ARA ESPORT i els seus usuaris o compradors seran considerades confidencials i en cap cas es transferiran a tercers.

ARA ESPORT es reserva el dret de verificar la informació facilitada per l'usuari.
ARA ESPORT adverteix a l'usuari que podrà rebutjar les peticions de registre realitzades de forma fraudulenta o en vulneració de normes i drets de tercers, podent ser donats de baixa si infringeixen les condicions legals del lloc web.
L'usuari també podrà exercir en tot moment el seu dret de rectificar o cancel·lar les seves dades mitjançant una sol·licitud específica que ha d'enviar a info@araesport.cat adjuntant una còpia del seu document oficial d'identificació (DNI, carnet de conduir o passaport) que l'identifiqui legalment.