Tancar
Trail
Del 28 al 29 Octubre 2023 - A les 9h
Plaça Major - Sant Llorenç Savall

PRIMERA MARATÓ DE CATALUNYA. 28a Edició

PRIMERA MARATÓ DE CATALUNYA. 28a Edició
-Marató.- Cursa de 41,140 km amb 1.900 m de desnivell positiu, per camins i corriols que té com a punt més alt el cim de La Mola

- Trail.- Cursa de 23 km amb 920 m de desnivell positiu, per camins i corriols que té com a punt més alt el Pic del Vent.

- Sant Jaume.- Cursa de 12,250 km amb 330 m de desnivell positiu, per camins i corriols que té com a punt més alt l'Ermita de Sant Jaume

És una prova amb 3 distàncies on el recorregut transcorre principalment dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac. És per aquesta raó que des de l'organització busquen, any rere any, ser una prova més sostenible i respectuosa amb l'entorn.

Per això, i amb la supervisió de la direcció del Parc Natural hem dissenyat un circuit que no alteri, en la mesura del possible, la vida en el Parc. Que no degradi els camins i respecti el gaudi dels seus visitants.

*Al Parc de Comabella, molt a prop de la recollida de dorsals del Pavelló Municipal, hi haurà una zona habilitada per pernoctar amb furgoneta o autocaravana amb WC, aigua i electricitat.

Més informació

Inscripcions:
www.maratodecatalunya.cat