Tancar
16 Maig 2022
Ciclisme BTT

RAID MAQUI 2022

El 21 maig de 2022 torna una de les proves més tècniques i dures del calendari esportiu de MTB, amb 140km i 3.800m de desnivell positiu.

RAID MAQUI 2022
El 21 maig de 2022 torna una de les proves més tècniques i dures del calendari esportiu de MTB, amb 140km i 3.800m de desnivell positiu.

Raid Maqui no es tracta d’una competició esportiva sinò d’un esdeveniment on la filosofia Maqui d’actitud i diversió predomina per davant de la competitivitat.
“No és més Maqui qui é la fusta, sinó  qui té  l’actitud”.

140 km únics, només aptes per ciclistes amants dels senders i disposats a gaudir d’una jornada de superació  i cooperació amb parella a través del guiatge de GPS.

486 participants es penjaran el dorsal i iniciaran l’etapa des del Serrat de Castellnou de Bages, recorrent per senders de la comarca del Bages i la comarca veïna del Berguedà. La ruta també  passa per llocs emblemàtics de la història dels Maquis i finalitza al mateix municipi del Bages.

El Raid Maqui va tancar inscripcions per l’edició del maig de 2020 en minuts, on l’allau de participants va provocar que s’esgotessin les places en tan sols cinc minuts i avui dia hi ha llista d’espera de participants.

L’esdeveniment Maqui compta amb els patrocinadors oficials de Rudy Project, Hyundai i la col·laboració de l’Ajuntament de Castellnou de Bages.

Us esperem a tots i totes el 21 de maig de 17 a 20 hores a l’Escola l’Olivar de Castellnou de Bages per descobrir el Raid Maqui i animar l’arribada als seus participants.

Escriu el teu comentari

Comentari