Tancar
19 Maig 2022
El rebost de l'esportista

Ràpid proteic vegà

Fàcil, ràpid, bo i només amb 3 ingredients! És ideal com a snack, recuperador, per esmorzar o com a postre!

Ràpid proteic vegà
rebost_esportista_rapid_proteic-04--1164528.jpg

INGREDIENTS

· 200g cigrons cuits
· 1 plàtan madur
· 4 c.s. garrofa o cacau en pols
· opcional: nous trencades, nibs cacau.

PREPARACIÓ

· Triturar els cigrons, el plàtan i la garrofa

· Barrejar suaument les nous i/o nibs de cacau

· Posar-ho en un motlle rectancular i cap al forn, a 180°C durant 20-22 min

· Esperar que es refredi, treure-ho del motlle i tallar-ho en forma de quadradets

CONSELLS

· Si cous els cigrons, és important deixar-los en remull amb aigua (millor si està calenta) i una cullerada de sal durant 24-48 hores per eliminar els antinutrients propis (fitats) de les llegums i iniciar la germinació. D’aquesta manera, podrem absorbir més bé els minerals i les vitamines i evitarem possibles flatulències

· Si ho fas a partir de cigrons cuits de pot, cal que siguin de pot de vidre i els ingredients només siguin els propis cigrons, l’aigua i la sal. Evitar antioxidants i conservants. Abans de barrejar els ingredients, et recomano que netegis els cigrons amb aigua per eliminar els antinutrients.

Ariadna Hernandez
Recepta publicada a l'Araesport n. 26

Escriu el teu comentari

Comentari