19 Maig 2022
El rebost de l'esportista Ràpid proteic vegà
Fàcil, ràpid, bo i només amb 3 ingredients! És ideal com a snack, recuperador, per esmorzar o com a postre!
INGREDIENTS
· 200g cigrons cuits
· 1 plàtan madur
· 4 c.s. garrofa o cacau en pols
· opcional: nous trencades, nibs cacau.
PREPARACIÓ
· Triturar els cigrons, el plàtan i la garrofa
· Barrejar suaument les nous i/o nibs de cacau
· Posar-ho en un motlle rectancular i cap al forn, a 180°C durant 20-22 min
· Esperar que es refredi, treure-ho del motlle i tallar-ho en forma de quadradets
CONSELLS
· Si cous els cigrons, és important deixar-los en remull amb aigua (millor si està calenta) i una cullerada de sal durant 24-48 hores per eliminar els antinutrients propis (fitats) de les llegums i iniciar la germinació. D’aquesta manera, podrem absorbir més bé els minerals i les vitamines i evitarem possibles flatulències
· Si ho fas a partir de cigrons cuits de pot, cal que siguin de pot de vidre i els ingredients només siguin els propis cigrons, l’aigua i la sal. Evitar antioxidants i conservants. Abans de barrejar els ingredients, et recomano que netegis els cigrons amb aigua per eliminar els antinutrients.
Ariadna Hernandez
Recepta publicada a l'Araesport n. 26
Escriu el teu comentari
Altres continguts - 06 Novembre 2024
MARC FONT CARRERAS D’entrenador improvisat en pandèmia a referent en tecnificació amb Step Front
Excursions - 06 Novembre 2024