Tancar
10 Maig 2021
Escalada

Rut Monsech al Campionat d'Europa Juvenil

La moianesa Rut Monsech inicia temporada internacional al Campionat d’Europa Juvenil d’escalada a Perm (Rússia).

Rut Monsech al Campionat d'Europa Juvenil
La moianesa Rut Monsech inicia temporada internacional al Campionat d’Europa Juvenil d’escalada a Perm (Rússia). Ha participat (de l’1 al 5 de maig) en la categoria sub-20, en les tres modalitat d’escalada, format Overall (escalada Olímpica), Dificultat Velocitat i Bloc.
En Dificultat, candidata a passar finals, va poder lluitar en les dues vies classificatòries on passà a semi-finals en 7è lloc, i finalment va quedar fora de la final per un desequilibri al intentar creuar un peu, on quedà en 17è lloc de la general.
Igualment en la modalitat de Bloc tot i les males sensacions quedà 15ena de la classificatòria i a semi-finals obtingué el 12è lloc resultat personalment satisfactori. Pel que fa a Velocitat 15è amb un temps de 12,17 segons lloc on s’acostà el seu rècord personal de 12,08.

La gran victòria catalana i destacadíssima va ser per la torellonenca Aida Torras que es proclamà Sots-campiona d’Europa de Bloc. Després de passar quarta en la classificatòria i primera a semi-finals on va guanyar el meritori i de llarg el segon lloc, mateixa posició en el Overall i Monsech el 6è lloc (tres modalitats).
perm5_web--7182925.jpg

Rut Monsech del Pati Vertical de Manresa i afiliada al Club Excursionista Alpicat (Lleida), forma part de la selecció catalana i estatal des de l’any 2016 i 2017 respectivament. Considera satisfactori el resultat donat que tot just inicia calendari tant en la categoria juvenil , com en absoluta a la Copa d’Europa i Copa del Món 2021 en la modalitat de Dificultat (corda). Després d’un any i mig de poques competicions per la situació pandèmica comença amb moltes ganes sobretot en la especialitat absoluta, on també el seu germà Guillem Monsech participarà a la Copa del Món absoluta a Villars (Suïssa). L’objectiu es poder participar als Jocs Olímpics de París 2024 especialitat nova ens els Jocs de Tòquio.
La propera convocatòria 11-12 juny tindrà lloc a Imst (Austria) a la Copa Europa Juvenil de Dificultat (European Youth Cup Lead).

Fotografies: RUSSIAN CLIMBING Fotògraf: Leo Zhukov @leozhukovphoto

Escriu el teu comentari

Comentari