Tancar
07 Març 2019
Ciclisme BTT

TITAN DESERT

LES TITANES NO NEIXEN, ES FAN #LAS TITANES NO NACEN, SE HACEN Aquest és el lema que ha mogut a Tomas Bellès Race Work Team per apostar per l'esport femení sense complexos ni subterfugis. D'una primera captació

TITAN DESERT
#LAS TITANES NO NACEN, SE HACEN

Aquest és el lema que ha mogut a Tomas Bellès Race Work Team per apostar per l'esport femení sense complexos ni subterfugis.
D'una primera captació on es van presentar fins a 60 noies interessades a participar-hi, a dia d'avui les TITANS 2019 seran 5 corredores i una road leader. Malauradament l'equip ha patit 2 baixes sobtades per lesió de @miresole i Vanesa Melo.

L'objectiu d'aquest equip i projecte és que totes les seves components acabin la Titan Desert, la cursa de btt per excel-lència i que té 640kms i 5.911 m de desnivell positiu. La prova començarà el 28 d'abril de 2019 a Merzouga, Marroc, al bell mil del desert del Sàhara.
Enguany hi ha inscrits més de 700 participants i on les dones hi tenen una petita però molt rellevant participació. Aquest projecte de Tomàs Bellès vol impulsar i equiperar l'esport femení amb el masculí de manera desacomplexada i fent encara més atractiva la competició amb un paquet de serveis i valor afegit exclussiu per aquest equip femení.

Agustí Serra

El projecte Titan Desert dones ha organitzat un seguit de trobades per tal que les esportistes es coneguin i facin equip, comparteixin les seves experiències, dubtes i tinguin una xarxa d'amistat i confiança durant el procés d'entrenament i sobretot els dies de la cursa. A part dels clínics de navegació i orientació, nutrició i hidratació i també de mecànica de supervivència, l'equip femení ha tingut a la seva disposició un team mànager, Agustí Serra, que les ha assessorat amb temes d'entrenament i altres consells i recomanacions . L'equip també compta amb el suport d'una corredora de nivell i experiència internacional com la Mercè Pacios que les acompanyarà i està assessorant en els preparatius de la cursa i sobretot sobre el terreny i en totes les etapes de la cursa.

Les components de l'equip són:
Rosa Palomino @rossssiiiissss
Maria Mejias @Maria MH
Eva Lamela @eva_l_i
Farners Serra @boomnes
Laura Pérez @laurapr91

La Road Leader Mercè Pacios @mercepacios i corredora oficial de Tomàs Bellès

I el Team Mànager Agustí Serra @assessoramentesportiu

Aquest és un projecte on Tomàs Bellès Team ha dipositat molts esforços i confiança per aquesta i totes les futures edicions que vindran. Un projecte que ha vingut per quedar-se i que confia amb que la bona feina feta aquest any i sobretot la confiança i èxtits esportius per aquestes noies, faran que l'any que bé hi participin moltes més corrededores.

Escriu el teu comentari

Comentari

Vols rebre el newsletter
de la revista?

Accepto rebre el Newsletter i la política de privacitat.