Tancar
07 Març 2019
Ciclisme BTT

TITAN DESERT

LES TITANES NO NEIXEN, ES FAN #LAS TITANES NO NACEN, SE HACEN Aquest és el lema que ha mogut a Tomas Bellès Race Work Team per apostar per l'esport femení sense complexos ni subterfugis. D'una primera captació

TITAN DESERT
#LAS TITANES NO NACEN, SE HACEN

Aquest és el lema que ha mogut a Tomas Bellès Race Work Team per apostar per l'esport femení sense complexos ni subterfugis.
D'una primera captació on es van presentar fins a 60 noies interessades a participar-hi, a dia d'avui les TITANS 2019 seran 5 corredores i una road leader. Malauradament l'equip ha patit 2 baixes sobtades per lesió de @miresole i Vanesa Melo.

L'objectiu d'aquest equip i projecte és que totes les seves components acabin la Titan Desert, la cursa de btt per excel-lència i que té 640kms i 5.911 m de desnivell positiu. La prova començarà el 28 d'abril de 2019 a Merzouga, Marroc, al bell mil del desert del Sàhara.
Enguany hi ha inscrits més de 700 participants i on les dones hi tenen una petita però molt rellevant participació. Aquest projecte de Tomàs Bellès vol impulsar i equiperar l'esport femení amb el masculí de manera desacomplexada i fent encara més atractiva la competició amb un paquet de serveis i valor afegit exclussiu per aquest equip femení.

Agustí Serra

El projecte Titan Desert dones ha organitzat un seguit de trobades per tal que les esportistes es coneguin i facin equip, comparteixin les seves experiències, dubtes i tinguin una xarxa d'amistat i confiança durant el procés d'entrenament i sobretot els dies de la cursa. A part dels clínics de navegació i orientació, nutrició i hidratació i també de mecànica de supervivència, l'equip femení ha tingut a la seva disposició un team mànager, Agustí Serra, que les ha assessorat amb temes d'entrenament i altres consells i recomanacions . L'equip també compta amb el suport d'una corredora de nivell i experiència internacional com la Mercè Pacios que les acompanyarà i està assessorant en els preparatius de la cursa i sobretot sobre el terreny i en totes les etapes de la cursa.

Les components de l'equip són:
Rosa Palomino @rossssiiiissss
Maria Mejias @Maria MH
Eva Lamela @eva_l_i
Farners Serra @boomnes
Laura Pérez @laurapr91

La Road Leader Mercè Pacios @mercepacios i corredora oficial de Tomàs Bellès

I el Team Mànager Agustí Serra @assessoramentesportiu

Aquest és un projecte on Tomàs Bellès Team ha dipositat molts esforços i confiança per aquesta i totes les futures edicions que vindran. Un projecte que ha vingut per quedar-se i que confia amb que la bona feina feta aquest any i sobretot la confiança i èxtits esportius per aquestes noies, faran que l'any que bé hi participin moltes més corrededores.

Escriu el teu comentari

Comentari