Tancar
Trail
09 Maig 2021 - 8:30h
--- - Collbató

TUGA RUN SERIES - CURSA DE L'ALBA

TUGA RUN SERIES - CURSA DE L'ALBA
Cursa circular de 24 Km i 1.200m+

La cursa de l'Alba és una cursa amb un desnivell acumulat de 1.200 D+. Els primers quatre quilòmetres de cursa transcorren pel nucli històric de Collbató, per entrar en un tram de carretera i escales. A partir d'aquest moment ens endinsem per un sender al Parc Natural de Montserrat envoltant el massís per la seva part mitjana en un tram de lleugera baixada fins al quilòmetre 5 aproximadament on comença una dura pujada fins al Pla de Sant Miquel que en tram de pista ampla encimentada arribarem al Monestir de Montserrat. En aquest punt els acompanyants podran arribar en cotxe, cremallera o aeri per donar ànims als participants.

Aquí comença un dels trams més durs de la cursa, ascendim combinant més de 1.200 graons amb trams de sender d'incomparable bellesa fins al pic de Sant Jeroni (punt més alt del massís amb 1.236m). Un descens sobre els nostres passos de 1,2km aprox., ens conduirà fins a un descens suau d'uns 3km fins a arribar de nou al Pla de Sant Miquel, on afrontarem l'últim descens molt tècnic que ens conduirà a la pancarta d'arribada.

Durant la major part del recorregut, pel fet que la cursa de l'Alba transcorre pel Parc Natural de Montserrat, podrem gaudir d'immillorables vistes de les diferents formacions rocoses d'aquest massís.

Més informació

http://events.ocisport.net/ca/cursa-de-lalba-marato-de-montserrat-168/33a-cursa-de-lalba

AVITUALLAMENTS

Degut a la situació actual de la Covid19, els avituallaments de la Cursa de l’Alba seran 3 líquids (aigua i isotònic), i estaran situats als km 7,6 (Pla de Sant Miquel, 12,3 (Ermita de Sant Jeroni) i 17,4 Pla de Sant Miquel.

Depenent de la situació sanitària arribat el moment, l’organització podrà ampliar el producte d’aquests avituallaments.